CADO solicită dezbatere publică privind programul Romania Educată.

CADO alături de FONSS, Rețeaua Dizabnet si Funcky Citizens în așteptarea dezbaterii publice și pentru a nu expira timpul limită de trimitere a punctelor de vedere privind proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Programului de Implementare a Proiectului România Educată, au transmis observații asupra documentului aflat în consultare publică referitoare la accesul la educație al grupurilor vulnerabile, respectarea drepturilor fundamentale și a principiilor de echitate, demnitate, non-discriminare, transparență și bună guvernanță, care influențează semnificativ accesul elevilor la sistemul educațional din România. Printre observatiile transmise punctul de vedere adresează și măsura privind reducerea segregării școlare.

  „Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!”

Proiectul este derulat de Asociația Centrul de Advocacy și Drepturile Omului (CADO) în parteneriat cu Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC) și beneficiază de o finanțare în valoare de 245.973 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.