CADO solicită dezbatere publică privind programul Romania Educată.

CADO alături de FONSS, Rețeaua Dizabnet si Funcky Citizens în așteptarea dezbaterii publice și pentru a nu expira timpul limită de trimitere a punctelor de vedere privind proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Programului de Implementare a Proiectului România Educată, au transmis observații asupra documentului aflat în consultare publică referitoare la accesul la educație al grupurilor vulnerabile, respectarea drepturilor fundamentale și a principiilor de echitate, demnitate, non-discriminare, transparență și bună guvernanță, care influențează semnificativ accesul elevilor la sistemul educațional din România. Printre observatiile transmise punctul de vedere adresează și măsura privind reducerea segregării școlare.

  „Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!”

Proiectul este derulat de Asociația Centrul de Advocacy și Drepturile Omului (CADO) în parteneriat cu Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC) și beneficiază de o finanțare în valoare de 245.973 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.