Parteneri locali

Agenția de Dezvoltare Comunitară Buzău

 

Agenția de Dezvoltare Comunitară Buzău este o organizație neguvernamentală, înființată în 2009 cu scopul de a dezvolta durabil si comprehensiv comunitățile locale defavorizate prin asigurarea accesului deplin al cetățenilor lor la drepturi politice, economice, sociale și culturale și prin valorificarea eficientă și multidisciplinară a resurselor umane și economice existente.   

 

 

Școala Gimnazială Costești

 

Școala Gimnazială Costești este o instituție publică cu personalitate juridică încă din anul 2006, având în prezent în structura sa următoarele unități de învățământ Școala cu clasele I-VIII „General Ștefan Gușă” Spătaru, Grădinița cu program normal Costești, Grădinița cu program normal Pietrosu, Grădinița cu program normal Budișteni și Grădinița cu program normal Spătaru.

 

Școala Gimnazială Costești lucrează in slujba comunitatii, având capacitatea de a funcționa ca o structură eficientă și echitabilă pentru toți copiii, indiferent de etnie, religie, situație materială, oferindu-le șanse egale pentru educație.

 

Contact:

Tel/Fax: +40 238 536 153

E-mail: scoala_costesti_bz@yahoo.com

Adresă: Strada Principala, Nr 188, comuna Costești, județul Buzău

Web: scoalacostesti.wordpress.com

 

 

Instituția Prefectului Buzău

Prefectul este numit de catre Guvern si reprezinta Guvernul pe plan local, fiind garantul respectării legii și a ordinii publice la nivelul Județului Buzău.

Contact:

Tel/Fax: +40 238 710 609  /  +40 238 721 694

E-mail: prefect@prefecturabuzau.ro

Adresă: Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 48, Buzău, Cod 120246

Web: www.prefecturabuzau.ro